Javier Mendivil webmaster de Naturalesa de Aragó.

Javier Mendivil webmaster de Naturalesa de Aragó. Aragó

Naturalesa d'Aragó > en catala

Aragones 

Castellano   English   -FR- 

Aquesta és la versió 1.6; 12 de maig de 2018.

Aquí debería salir mi foto

Qui sóc jo?

Em dic Francisco Javier Mendivil Navarro, i viu a Saragossa , Aragó.

Però en realitat, el que m'agrada és Internet.

Els meus Projectes actuals són:

En 1980 vaig aconseguir la meva Llicenciatura en Ciéncies Químiques, però ja des d'abans tota la meva labor professional s'ha desenvolupat sempre en el camp de la informática. Ara grácies a Internet és possible tornar a utilitzar les meves dues vocacions dedicandome al coneixement de la naturalesa i de les forces que la transformen.

Per a un químic, el coneixement complet del significat de "isòtop" no seria possible sense haver leido a Torrent Ballester i els seus "Fragments de Apocalisis". I quan vam parlar del Apocalisis i els seus comentaris, de forma natural ens llisquem al Beat de Liebana i particularment al conegut per "de Facundo" que és qui ho dibuixo i de donya Sancha, la més important mecenes i impulsora cultural de l'edat mitja peninsular, que és qui ho encarrego i ho va fer escriure i dibuixar al costat d'altres importants obres.

Les formes i la substáncia que les suporten estan intimamente relacionada i així el mateix que Sant Braulio, des de Saragossa, va plasmar i difunció una série de coneixements en una série de llibres, aquests, posteriorment van ser ampliats i il.lustrats i van servir de model a una série ússers que poblen, de diferents formes molts edificis d'Aragó. Si cerques amb paciéncia i dedicació acabessis trobant-los en aquestes págines.


Quins són les meves aficions?

ARAGON

Pas el meu temps lliure recollint informació sobre Aragó: pamflets, fotos, llibres, guias turisticas etc ... sobre municipis, naturalesa, dinosauris, bestiari esculpit i pintat, rutes turisticas, art, cultura, i així successivament.

Després aquesta informació l'organitzo, la relaciono i la publico en internet. Alguns mapes o fotografies he trigat dies o setmanes en "alleugerir-les" per a fer fácil el seu tráfec. Primer empece amb l'html, despues arribo el javascript, espero que ara amb php i Mysql pugui fer unes bases de dades interactives i amb amplis continguts prou rapidas i sense sortir-me de pressupost.

INTERNET

Vaig conéixer Internet en 1990, al treballar amb Unix, peró no vaig fer una utilització eficaç fins a 1995, quan em van encarregar de tasques informátiques per al D.G. de Cultura del Govern d'Aragó en les árees d'Arxius i Biblioteques. Des de llavors dedico gran part del meu temps a explorar els recursos de la Xarxa i les seves noves possibilitats. En relació a aquest tema cap destacar els següents punts:

Informática versus Literatura.:
Biblioteques i Noves Tecnologies:
Naturalesa a Aragó | Aigua | Fauna | Flora
Geologia | Fongs | Paisatges | Culturales
Ebro | Moncayo | Monegros | Ordesa
Huesca | Teruel | Zaragoza | AragóJavier Mendivil webmaster de Naturalesa de Aragó. Aragó, Zaragoza, Huesca, Teruel, Interactivo, Multimedia, Asociacio Cultural, Naturalesa, Livres

Copyright 1996-2024 © All Rights Reserved Framcisco Javier Mendívil Navarro, Aragó (Espanya)

Actualitza la informació que consideris obsoleta escriu-nos

Avís Legal. Aquesta activitat de la l'Associació Aragó Interactiu i Multimedia
És una activitat cultural.
Aigua a Aragó, salut i benestar